Oslo innovation week


INFORMACINĖ RAIDA atstovai dalyvavo „Oslo inovacijų savaitės 2019“ renginiuose, vykusiuose 2019 m. rugsėjo 23–27 d. Osle.

Oslo inovacijų savaitės renginiai buvo orientuoti į tvarią plėtrą ir žiedinę ekonomiką. Dalyviai kviečiami bendradarbiauti, imantis veiksmų sprendžiant globalias problemas. Šios savaitės metu per penkias dienas vyko apie 50 renginių įvairiomis temomis - darbo ateitis; miestai; gyvenimo kokybė; verslumas ir startup‘ai; bei Oslo tyrinėjimas.

Oslo inovacijų savaitėje vykusių individualių susitikimų metu INFORMACINĖ RAIDA atstovai susitiko ir susipažino su keliomis norvegiškomis įmonėmis bei organizacijomis, kurioms pristatė savo įmonę, idėjas, produktus bei veiklą. Vykusių diskusijų metu buvo ieškomi būdai, kaip galėtume bendradarbiauti ateityje, išklausėme partnerių iš Norvegijos galimybių bei siūlymų. Taip pat sudalyvavome renginiuose, kurie mums buvo įdomūs ir visapusiškai naudingi. Pasižiūrėjome ir išklausėme keleto startup‘ų prisistatymų bei pamatėme, kokios temos Norvegijos rinkai yra aktualiausios.