2023 m. lapkričio 7-9 d. INFORMACINĖ RAIDA atstovai išvyko į Berlyne, Vokietijoje vykstančią parodą „The Smart Country Convention” (SCCON).

SCCON yra didžiausias Vokietijoje vykstantis renginys, skirtas pristatyti viešojo sektoriaus skaitmenizavimo sprendimus. Šis renginys apjungia daugybę vieni kitiems aktualių partnerių ir suteikia bendrą vaizdą apie valstybines įmones, įstaigas ir organizacijas, kurios šiuo metu dirba su viešojo sektoriaus skaitmeninimu, kadangi šiuolaikiškas viešasis administravimas ir sumanios miesto plėtros koncepcijos yra svarbiausios mūsų laikų ateities temos.

INFORMACINĖ RAIDA atstovai turėjo galimybę semtis įkvėpimo, naujų idėjų bei gauti ekspertines žinias apie skaitmeninę viešojo sektoriaus transformaciją iš geriausių šalies ir tarptautinių pranešėjų. Interaktyviuose seminaruose INFORMACINĖ RAIDA atstovai supažino su naujomis tendencijomis bei įgijo naujų skaitmeninių žinių. Tinklaveikos bei kiti renginiai dalyviams suteikė kontaktinių taškų, padėjusių užmegzti vertingą ryšį su potencialiais klientais, partneriais bei savo sričių ekspertais.

INFORMACINĖ RAIDA renginyje potencialiems klientams pristatė savo sprendimus, kurie apima išmaniųjų miestų, išmaniųjų jūrų uostų, skaitmeninių dvynių bei logistikos sritis.