2018 m. balandžio 17-18 d. UAB „Informacinė raida“ dalyvavo transporto ir logistikos parodoje „TransRussia 2018“, vykusioje Maskvoje. Tai viena didžiausių parodų, skirtų transporto ir logistikos kompanijoms, siekiančioms optimizuoti transportavimo procesus bei susirasti potencialius partnerius ar paslaugų tiekėjus.

Kasmet ši paroda sutraukia pagrindinius logistikos žaidėjus iš NVS bei Centrinės Europos. Šiemet nacionalines ekspozicijas pristatė bendrovės ne tik iš Baltarusijos, Vokietijos, Kazachstano, Latvijos, Lietuvos, Suomijos bei Estijos, tačiau pirmą kartą savo ekspozicijas turėjo ir Irano bei Mongolijos atstovai.

Parodos metu UAB „Informacinė raida“ atstovai susitiko su krovos kampanijos „KLASCO“ atstovais, su kuriais bendradarbiauja jau daugelį metų.Taip pat užmezgė naujus kontaktus su potencialiais partneriais bei klientais - uostų atstovais, vežėjais ir kitais krovinių specialistais bei pramonės ekspertais. Vienos tokių kompanijų buvo Estijos bendrovė „Silsteve“, Latvijos kompanija „Jaunzeltiņi“, Irano krovos komanija „ABC Terminal“, Suomijos „Port of Hanko“ bei kiti potencialiūs klientai iš Švedijos, Rusijos bei kitų šalių.

transrussia_2018