German-Baltic Digital Summit3

2019 m. sausio 21–22 d. UAB „Informacinės raida“ atstovai dalyvavo pirmame Vokietijos-Baltijos šalių skaitmeniniame viršūnių susitikime Diuseldorfe. Didžiausias dėmesys čia buvo skiriamas tokioms temoms kaip IRT sprendimai, programinė įranga, e-valdžia, kibernetinis saugumas, pažangus miestas (Smart City)/pažangieji tinklai (Smart grids), logistikos sprendimai ir pramonė 4.0 /IoT. Renginys skirtas pasidalyti geriausia praktika bei suteikti erdvę tiesioginiams susitikimams, žinių perdavimui ir deryboms.

Renginyje trys Baltijos delegacijos pristatė savo patirtį bei sprendimus panelinių diskusijų metu. Tuo pat metu ligiagrečiai vyko ir susitikimai tarp dalyvių, kurie suteikė progą išsamiai aptarti būsimus projektus ir verslo reikalus. Renginyje dalyvavo kompanijos ne tik iš Baltijos šalių ir Vokietijos, bet ir kitų šalių - Nyderlandų, Lenkijos, Rusijos, Baltarusijos ir Izraelio.

Individualių 30 minučių sesijose UAB „Informacinė raida“ turėjo idealią progą užmegzti naujus kontaktus bei aptarti verslo galimybes su potencialiais partneriais ir klientais. Tai buvo puiki galimybė keistis geriausios praktikos pavyzdžiais ir žiniomis, pritraukti investicijas ir tarptautines partnerystes.

German-Baltic Digital Summit 2019